Kush jemi

Jemi një ekip i përkushtuar juristësh me eksperiencë të gjatë në fushën juridike. Ndërmjetësimi nuk kërkon vetëm shkollë, por dhe talent në negociata.

Ndërmjetesimi eshte nje profesion i ri qe ka nisur te zbatohet ne Shqiperi pas miratimit te ligjit Shqiptar per Ndermjetesimin ne vitin 2011. Stafi drejtohet nga ndermjetesi i lincensuar Edmond Xhuli, i diplomuar ne Drejtësi më 1996. Eksperience 18 vjecare si jurist. Ka punuar drejtues administrate në gjykatën e rrethit Tiranë, përmbarues civil, specialist në Gjykatën e lartë Tiranë dhe së fundi ndërmjetës i licensuar nga Ministria e Drejtesise Tirane. Z. Edmond Xhuli eshte trajnuar nder ndermjetesit e pare nga ekipi i UNICEF ne Shqiperi, si dhe ka nje certifikate trajnimi mbi konceptet baze te ndermjetesimit te leshuar nga State Bar of California.

License ndermjetesimi
License ndermjetesimi
2015-01-28 16.25.52
Certifikate ndermjetesimi Kaliforni
2015-01-28 16.28.21
Certifikate UNICEF
2015-01-28 16.41.05
Vendim per licensim

 

 

Leave a Reply