Fillimi

Ne ju ndihmojmë t’i ktheni konfliktet tuaja në marrëveshje.

Keni ndonje konflikt?  Doni ta zgjidhni pa shkuar ne gjykatë?

Ne ju ndihmojme te zgjidhni keto probleme permes procesit të Ndërmjetësimit.

  • Ndërmjetësojmë konfliktet e lehta dhe ofrojmë zgjidhje duke këshilluar e bindur dy palët për konsensus
  • Ju kursejmë kohën dhe koston që duhet të paguani në gjykatë për zgjidhjen e një konflikti
  • Ne ofrojme shërbim ndërmjetesimi, keshillime ligjore online, dhe shërbime lehtësimi (facilitator) duke ju mundesuar kështu zgjidhje shumë të shpejta për problemet tuaja.
  • Ndërmjetës Edmond Xhuli, i licencuar nga Ministria e Drejtesise me nr licence 77 dt 31.10.2012 dhe stafi i tij, do ju ndihmojnë të zgjidhni konfliktet me të cilat përballeni në jetën tuaj te cilat mund te zgjidhen pa shkuar ne gjykate.

mediation-licence-thumb

Leave a Reply