Mirëserdhët!

Ne ju ndihmojmë t’i ktheni konfliktet tuaja në marrëveshje.

Keni ndonje konflikt?  Doni ta zgjidhni pa shkuar ne gjykatë?

Ne ju ndihmojme te zgjidhni keto probleme permes procesit të Ndërmjetësimit.

Çfarë ofrojmë?

  • – Ne ndërmjetësojmë konfliktet e lehta dhe ofrojmë zgjidhje duke këshilluar e bindur dy palët për konsensus
  • – Ju kursejmë kohën dhe koston që duhet të paguani në gjykatë për zgjidhjen e një konflikti
  • – Ne ofrojme shërbim ndërmjetesimi dhe keshillime ligjore online, duke ju mundesuar kështu një sherbim shumë të shpejtë për problemet tuaja.
  • – Ndërmjetës Edmond Xhuli, i licencuar nga Ministria e Drejtesise me nr licence 77 dt 31.10.2012 dhe stafi i tij, do ju ndihmojnë të zgjidhni konfliktet me të cilat përballeni në jetën tuaj te cilat mund te zgjidhen pa shkuar ne gjykate.

mediation-licence-thumb